vrijdag 25 juli 2014

Shopperdeshop

Donderdag 24 juli 2014

Vanmorgen weer om 7.00 u wakker? Om 8.00 u. Vond ik het de hoogste tijd voor de rest om ook wakker te worden en hoe kun je dat beter doen dan door de gordijnen elektrisch open te schuiven πŸ˜„ wat een leuk speelgoed. 

Even een opmerking tussendoor, de bedden liggen hier héérlijk en de handdoeken zijn dik, wit en zacht. Echt pure luxe terwijl dit een 'standaard' kamer is. En weer verder...

Na even geskypet met oma en gefacetimed met Monique te hebben. Was het de hoogste tijd om ons volgende MyVegas cadeautje te gaan inwisselen. 2 x ontbijtvouchers voor 2 personen bij MGM.

We kwamen om 10.00 u. aan bij het buffet waar we, ook weer zo'n voordeel van MyVegas, langs de rij mogen lopen naar de speciale M-life balie. Ondertussen wuivend naar de rij langs ons πŸ˜‹

Het ontbijt was eigenlijk tot 10.30 u. maar om 10.15 gingen de ontbijtspullen al weg en kwam er een lunchbuffet in de plaats. Nou dan maar brunchen. Nadat de buikjes weer rond waren zijn we terug gegaan naar de auto of liever gezegd, kwam de auto terug naar ons (valetparking ).

Even een opmerking tussendoor, Amerika was al echt mijn land maar Las Vegas met al die luxe extra's, wauw, dat word afkicken. En weer verder....

Eenmaal in de auto bleek dat het hier gewoon nog warmer kan worden 116 graden Fahrenheit, ca 47 graden Celsius ☀️
Niet dat we daar heel veel van merken want het is van de airco naar de airco hier zo.

Vandaag gaan we de fashion show mall onveilig maken.
We beginnen bij Macy's op de kinderafdeling

Waar Fiona al erg blij wordt. Toch vinden we haar jurk hier niet. Wel een leuke voor Feline en 2 hemdjes van Maidenform. Vervolgens op naar de Applestore, jaja de buit is binnen.
Onderweg zien we nog iets leuks voor Yvonne, het past alleen jammer genoeg niet in de koffer.


De meiden zien een winkel met de naam Shoe Palace (schoenen paleis) en willen daar perse naar toe.
Eenmaal boven blijken het alleen sportschoenen te zijn, beetje jammer πŸ˜‰


En beetje lelijk 😊

Wie de schoen past trekke hem aan...


Na nog wat winkels bekeken te hebben is het tijd om te gaan. We hebben kaartjes voor een jongleer show van Jeff Civillico (nee ik had ook geen idee, en nu nog steeds niet)
We moeten ons hier om 15.00 u melden, we zijn er om 15.15 u. en om 16.00 u. begint de show.


We zitten vrij vooraan in een boot. De show is best grappig, helaas vind Jeff zichzelf het allergrappigst, dat is dan weer wat minder. 


De show is rond 17.15 u. afgelopen maar vanwege helaas geen valetparking ( toch weer €1,50 bespaard...) zijn we pas om 18.00 weer op weg, terug naar de fashion show mall.

Maar niet voordat we eerst voor $1,- 5 minuten gemasseerd werden...

#Selfie


Ditmaal naar Johnny Rocket voor het avondeten. Tijdens het eten zie ik hier vlakbij Dillards zitten. Een groot warenhuis waar we vorig jaar als allereerste belandde. En waar ik toen een erg leuke bikini voor Fiona vond. Dus op naar Dillards.

Een uitstekende keuze, naar zo bleek, want ze combineerden 2 dingen....opruiming...en jurken.
Een uitgebreide pas sessie volgde. (Antoine genoot zichtbaar 😣)


Deze zijn het niet geworden...


Dit T-shirt wel want ze is natuurlijk wel een echte Pineapple 🍍


En deze bikini's dan weer niet. 

Maar niet getreurd. De dames hebben allebei een bikini, Feline ook nog een t-shirt en Nike sportbroek voor op school en Fiona haar zo gewenste galajurk. In totaal $50,- val wel mee vonden wij.

Inmiddels is het 20.30 u en tijd om de auto weer te laten komen. Hiervoor moeten we weer door Macy's, wat een straf πŸ˜ƒ
En hier krijg ik ook nog mijn verlate verjaardagscadeautje Mia 2 van clarisonic ( zoek maar op πŸ˜‰)
De auto blijkt al klaar te staan, waarschijnlijk omdat het inmiddels 21.00 u was en we naar buiten geveegd werden.

Op de strip is het erg druk en we doen er een hele poos over om bij het hotel te komen. Dat is niet zo erg want er is meer dan genoeg te zien. We komen ook nog langs de fonteinshow van Bellagio


Die we morgen nogmaals maar dan van dichtbij willen gaan bekijken. Hoe dan ook we komen terug in het hotel. De meiden gaan slapen en Antoine gaat proberen zijn verlies in de mall terug te winnen.

Wat denk je....nog eens $30,- armer...

Maar goed morgen is er weer een nieuwe dag, nieuwe ronde, nieuwe kansen πŸ˜‰

Tot de volgende keer...












Geen opmerkingen:

Een reactie posten