zaterdag 26 juli 2014

What happens in Vegas, stays in Vegas

Zaterdag 26 juli 2014

Vanmorgen weer door de "wekker" heen geslapen. Maar het scheelde maar 15 minuten. 8.15 u. was ik Rise and Shine. En begon maar vast een beetje op te ruimen en in te pakken. Even later was de rest ook wakker en toen werd het een heleboel opruimen en een heleboel inpakken. Tegen de tijd dat we bijna alles ingepakt hadden hebben we heel luxe de kofferbalie gebeld of ze de koffers willen komen ophalen. Terwijl Antoine en Feline daar op wachtten gaan Fiona en ik vast uitchecken en de auto ophalen bij Valet parking.

Terwijl we staan te wachten kletsen we met de mannen bij de Belldesk over de vele hotels hier in Vegas. Ze vragen of er in Nederland ook zo'n grote hotels zijn. Aria heeft 4000 kamers 😳
Even later komen Antoine en Feline daar ook aan en wordt de auto voorgereden en de koffers gebracht en ingeladen. Zucht...de laatste keer zo luxe, vanaf nu moeten we gewoon weer zelf sjouwen...

We rijden niet zo ver naar Ceasar's Palace. ( uit de film the hangover) hier gaan we ontbijten bij the Bacchanal. Een super-de-luxe buffet. Na eten kijken we nog even in dit hotel rond en dan gaan we weer. Dit beeld naderden we van achteren. En terwijl ik een foto maakte liep Fiona naar de voorkant en riep keihard...net papa... Daarom plaats ik maar geen foto van de andere kant van het beeld πŸ˜‰



Nogmaals op zoek naar het 'Welcome tot Las Vegas' bord. Ditmaal vinden we het wel, zelfs niet zo ver bij ons hotel vandaan. Alleen de compleet andere kant op dan gisteren.

Er staat een flinke rij voor het bord. Maar van opzij kun je ook een prima foto maken. 



Na de fotoshoot rijden we nog even naar een outletshopping mall hier vlakbij. De winkels zijn niet zo leuk en het is gewoon buiten dus erg heet. Lang blijven we niet en de creditcard blijft ditmaal onaangeroerd.

We beginnen aan de tocht richting Death Valley, om niet veel later weer van de snelweg af te gaan omdat we een walmart zien en nog water, brood en melk moeten kopen.
Nou dat is gelukt, en daarnaast ook nog oreo's, nagellak, babylips, sokken, slippers en nog wat hoognodige dingetjes 😊

De weg naar Death valley is mooi en verlaten. De temperatuur blijft ongeveer gelijk, zoals die in Vegas al was. Zelfs als we al een stukje het park inrijden. Maar dan begint het toch te stijgen. De thermometer stop bij 121 graden Fahrenheit ( ca. 49-50 graden Celsius) en dat is het om 18.00 u nog steeds.



Eerst komen we bij Zabriskie point een mooi uitzichtpunt over de bergen van Death Valley. 





Vervolgens rijden we naar Devils golfcourse ( golfbaan van de duivel) hoewel ik er al verschillende foto's van had gezien is het in het echt vele malen indrukwekkender. Lang blijven we in die hitte niet buiten.



Door naar Badwater. Het laagste punt van Death Valley en ik geloof ook van Amerika. 85,5 meter onder zeespiegel. Hier ziet het er weer heel anders uit maar ook mooi en bijzonder. Er ligt zelfs water in het badwater bassin.





We moeten via dezelfde weg terug maar kunnen wel via een eenrichtingsverkeer weg naar Artist Palet rijden en dat doen we dus ook. Dit zijn prachtige kleuren in de rotsen.



Inmiddels is het rond 19.00 u de temperatuur zakt iets en we hebben honger dus op naar ons hotel. Furnace creek ranch ( en dus niet furnace creek inn 😞) het is heel wat anders dan wat we vanmorgen achter lieten maar heeft ook zijn charme.

Nadat we de koffers binnen hebben gezet, gaan we snel iets eten. Het smaakt prima hier, ook al zijn we in the middle of nowhere.

 Daarna terug naar ons huisje. Antoine gaat met de dames zwemmen. Ik blog weer even en daarna gaan we slapen.
Tenminste dat proberen we maar deze bedden zijn een stuk smaller dan de afgelopen nachten en dus knotsen Feline en Fiona met hun hoofden tegen elkaar. Na een tijdje een doekje met ijswater op hun hoofd gehad te hebben en daarna blauwe plekken creme erop gesmeerd, gaan ze het nogmaals proberen.

Ditmaal liggen ze angstvallig stil en vallen dus al snel in slaap. En wij ook...

Tot de volgende keer...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten