woensdag 6 augustus 2014

Dagje Denemarken

Woensdag 6 augustus 2014

Vanmorgen de wekker maar gezet want het ontbijt is hier van 5.00 u 😳 tot 9.00 u. En dat halen we zonder wekker niet. Doordat we zo vroeg waren zaten we dus al om 10.00 gesteven en gestreken in de auto, op weg naar Denemarken.

Nou ja, naar een Deens stadje, Solvang. Een half uurtje rijden vanuit Lompoc.


Het hele stadje is in Deense stijl gebouwd. Alle huizen en alle winkeltjes. En ook zijn de thema's van de winkels in Deense ( en Europese stijl).




Ook de straatverlichting is in stijl, mini Deense huisjes.

Een van de eerste winkels die we inliepen was een kerstwinkel waar het 365 dagen per jaar kerstmis is.



Hier vonden we nog een paar cadeautjes. Even later in een cadeau winkeltje vonden de meiden nog een toepasselijke deurmat ( die we niet hebben gekocht)



Rond 13.00 u zijn we hier weer vertrokken want we moeten nog wel een paar uur rijden. Onderweg hebben we de restjes pizza op van gisteravond, lichtelijk opgewarmd door het op het dashboard in de zon te leggen ( smaakte nog steeds lekker)

We reden langs de kust en die vond ik typisch Californisch, erg leuk! En toen Los Angeles....file...


Ik zat te lezen en ineens zei Antoine: kijk! Net als in die reclame
Dus ik keek op en...


Keek zo in de oogjes van een vrachtauto, WAAAAAH 

Na een kort omwegje hebben we ons hotel gevonden. Weer een Hampton Inn. De vorige in San Fransisco vond ik niet geweldig. Deze lijkt, tot nu toe, beter. Leuk personeel en een kamer op de bovenste verdieping dus geen gewandel de hele nacht boven ons.

Na een poosje facetimen met Monique gaan we op zoek naar een restaurant. We vragen om advies aan de receptioniste en onderweg naar het aanbevolen restaurantje zien we aan de overkant van de straat een Outback Steakhouse, dus veranderen de plannen.


En laat het hier nou toch ook nog "No worries wednesday" te zijn ( geen zorgen woensdag)
Dat betekend een 3 gangen menu voor $ 14,99

Antoine heeft uiensoep (dat wordt stinken...) en porkchops, ik aardappelsoep en kipfilet van de bbq, en de meiden ook kipfilet (Feline) en babyribs ( ja, raad maar...)

Na het eten gaan de meiden weer even zwemmen


En dan zit deze dag er weer op.

Groetjes vanuit Pasadena, Los Angeles

Tot de volgende keer....















Geen opmerkingen:

Een reactie posten